perjantai 11. huhtikuuta 2014

Huhtikuu on jämäkuu

Jämäkeriä on kertynyt sen verran, että päätin pitää ihan oman jämäkuukauden, eli mahdollisuusksien mukaan käytän vain kerien jämiä ja aloitettuja keriä. Tavoitteena on kuluttaa vähintään kilon verran jämiä pois varastoista.



Karameli-Polkkaa ja violettiin vivahtavaa Jussia yhdistin ja tuloksena naisten sukat noin kokoa 38. Langankulutus näissä 112 grammaa.



Seuraavana pääsi puikoille joku muutaman vuoden vanha 7 veljestä Raita-langan jämä, joka meni melko tarkalleen näihin varsiin. Teräosa joko punertavaa 7 veljestä tai Jussia. Kokoa näillä sukilla noin 38 ja lankaa kului 105 grammaa.



Nämä "värihirvitykset" on neulottu varpaista varteen. Lankaa kului 38-kokoisiin sukkiin 119 grammaa. Olin niin täpinöissäni, kun nämä olivat tipahtamassa puikoilta, että katkaisin langan päättelykierroksella, kunnes huomasin, että yhden puikollisen verrana olis vielä silmukoita pääteltävänä. Pitäisköhän keskittyä vähän paremmin :D



Lasteni isomummu neuloi minulle joskus tällä värityksellä sukat, niissä tosin oli raidat kärkiin asti. Siitä sain inspiksen näiden väriyhdistelmään. 7 veljestä kului 113 grammaa ja omaan 38:n jalkaan ovat juuri sopivat. Vaihtelun vuoksi halusin erilaisen kantapään ja päädyin ristiinvahvistettuun malliin.

Huhtikuussa lankaa on kulunut 449 grammaa ja kaikki siis jämiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti